Overzicht technische kunststoffen

Technische kunststoffen zijn er in alle soorten, maten en kleuren. Maar welke is nu het meest geschikt? Welke zijn geschikt voor buiten of voor voeding, zijn mechanisch dempend, is al dan niet glashelder, is bestand tegen hoge temperaturen, chemische stoffen of energierijke straling? 

Deze brochure biedt een antwoord op al uw vragen en geeft u een overzicht van alle beschikbare formaten, gewichten, kleuren en bewerkingen van hoogwaardige kunstof halffabricaten.

PA, POM, PET, PEEK, PTFE, PMMA, PC, PETG, HDPE, HMPE, PVC,... In onze eigen atelier bieden we meerwaarde door focus te leggen op draaien, frezen, zagen, plooien, lijmen, boren, spiegel- en extrusielassen,...

De download start na het invullen van uw gegevens.

Download formulier

Beste bezoeker, de ontvangen gegevens worden enkel gebruikt om met je in contact te komen betreffende jouw vraag en interesses. Je gegevens worden niet doorgegeven aan derde partijen. Meer informatie kan je vinden in onze privacy verklaring.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.