Nieuwe Frialen Aliaxis Cataloog 2021

De nieuwe Frialen Aliaxis cataloog van 2021 is er!

Ontdek het aanbod aan oplossingen voor de aansluiting of reparatie van pijpleidingen in water, riolering en afvalwater, gasvoorziening en industrie.

In een snel veranderende wereld is zekerheid en kostenbesparingen wat echt telt voor uw netwerken. Onze verbindingstechnieken voor leidingsystemen is het hart van elk aan- en afvoersysteem.  Welke aansluiting u ook nodig heeft, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Frialen Catalogus 2020

Frialen Veiligheidsarmaturen

De eerste keuze voor distributienetten en duurzame huisaansluitingen. De veilige verbindingstechnologie voor gas-, water- en industriële leidingen van HD-PE en PE-Xa.

FRIATOOLS Technische uitrusting

De bijpassende gereedschappen en accessoires: handige, duurzame apparatuur voor het verbinden van buizen.

Download nu

Gas

Ontwerp een uiterst veilig gasnet en bijzonder zuinig in gebruik. Profiteer ook van een uitgebreide klantenservice en training. Als toonaangevende leverancier van verbindingselementen voor gasleidingen, biedt Aliaxis een uitgebreide productselectie voor uitstekende resultaten.

Water

Exploiteer het veiligste watervoorzieningsnetwerk mét besparing in tijd en geld. Dankzij hoogwaardige materialen zijn onze producten uitstekend corrosiebeschermend en worden hygiëneproblemen vermeden. Ons portfolio omvat elektrofusiekoppelingen, mechanisch koppelingen en gereedschappen.

Riolering HDPE

Creëer rioleringssystemen die generaties lang meegaan! Profiteer van extreem lage onderhoudskosten en maximaliseer de winstgevendheid van uw investeringen. Maak veilige huisaansluitingen en buisverdingen dankzij een gesloten systeem voor afvalwater.

Ons antwoord op lekkende rioolnetwerken: permanent dicht, zonder wortel ingroei. Het gesloten systeem van PE voor riolering, regenwater en gecombineerde afvalwaterleidingen. Combineer alle producten voor het aansluiten van grote pijpleidingen van d 20 tot d 1200 mm.