Vigotec Engineered Plastics - technische kunststofbewerkingen

Vigotec Engineered Plastics:
specialist in het bewerken van technische kunststoffen!

Sinds de overname van Coenen Plastics in 2019 bouwt Vigotec Engineered Plastics, als nieuwe afdeling binnen Vigotec, verder aan de jarenlange expertise in het bewerken van technische kunststoffen.

Vigotec Engineered Plastics importeert rechtstreeks hoogwaardige kunststof halffabricaten: platen, staven, blokken, holstaven buizen,...

Om de kwaliteit van de verschillende kunststoffen te garanderen hebben we een jarenlange samenwerking met onze vaste leveranciers.
Deze samenwerking resulteert in een uitgebreid gamma van kwalitatief hoogwaardige technische kunststoffen in al zijn vormen: PA, POM, PET, PEEK, PTFE, PMMA, PC, PETG, HDPE, HMPE, PVC, HGW,... elk met hun specifieke toepassingen en eigenschappen.  

technische kunststoffen platen voorraad HDPE PETG

Waarvoor kan u bij Vigotec Engineered Plastics terecht?

  • Alle soorten kunststof bewerkingen: zagen, frezen, plooien, lijmen, lassen, draaien, verspanen, profiel frezen, ….
  • Maatwerk constructies in kunststof: afschermkappen, spatwanden, tankbouw, prefab leidingwerk,  zwembadbouw, PVC flappengordijnen,…
  • Technisch advies: hoe kunnen we dit maken? We begeleiden u bij de keuze van de juiste kunststof, bewerking, plaatsing & gebruik.
  • Kunststof expertise: is dit materiaal wel geschikt voor veeleisende, specifieke omgevingen zoals voeding, labo, proces, werf, elektrische spanning,productie… ?
  • Calculaties & ontwerp
  • Services/opmetingen op uw locatie door onze expert
  • Basismaterialen in plaat, staaf, buis, blok, profiel, holstaf,…
  • Duurzame oplossingen
  • Nationale levering met eigen transport

Onze Expertise?

We staan graag ‘in the field’, met de voeten in de praktijk, luisterend naar uw noden en bezorgdheden. Samen denken we graag met u mee en gaan voor oplossingen ‘op maat’ die de productiviteit en de efficiëntie op de werkvloer verbeteren.

kunststof volstaven PA POM PET PE

Met jarenlange ervaring in kunststof constructies, technisch advies, professioneel tekenwerk en een team van gespecialiseerde vakmannen gaan we 100% voor tevreden klanten!
Onze flexibiliteit, snelheid en de kwaliteit van de geleverde goederen, zijn daarbij onze grootste troef.

Heb je al meteen een vraag?  Vraag nu uw gratis prijsofferte

Gratis prijsofferte aanvragen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.