Celebrating 40 years of innovation

Ter gelegenheid van haar 40-jarig bestaan zal Vigotec in 2021 & 2022 een reeks festiviteiten organiseren. Gezien de huidige covid-situatie, zetten we momenteel in op een exclusief e-magazine met terugblik, leuke acties met onze collega’s op social media, een digitaal jubileum-platform waarop partners en klanten felicitaties kunnen achterlaten en nog zoveel meer. In het najaar hopen we een open deur te kunnen organiseren, om onze klanten en leveranciers te bedanken voor hun vertrouwen en de collega’s voor hun inzet. Een welgemeende ‘thank you’ aan allen die Vigotec lieten groeien.

Op 18 maart 2021 viert Vigotec haar 40-jarig jubileum. In al die jaren is niet alleen de sector van kunststofleidingen, kunststofconstructies en veiligheidsmateriaal sterk veranderd, Vigotec evolueerde mee en zet in op innovatie en duurzaamheid. De firma specialiseert zich in oplossingen voor de meest uitdagende omgevingen en maakt een verschil door haar expertise, uitmuntende service en samenwerkingen met betrouwbare partners.

“Onze ambitie is een mooie bijdrage te leveren aan het succes en welzijn van onze waardevolle klanten. Met onze jarenlange ervaring en ons specifieke productengamma helpen de collega’s onze partners en klanten bij het maken van de juiste keuzes in materiaal, werkwijze en projectaanpak. Het is dankzij alle collega’s, partners en klanten dat Vigotec is uitgegroeid tot wat het nu is. Een welgemeende dank!”, aldus Hendrik De Visscher, Managing Director die 40 jaar geleden aan de wieg stond bij de oprichting van Vigotec.
 

Vigotec is sinds haar oprichting in 1981 uitgegroeid van een tweemanszaak tot een bloeiende onderneming met 38 medewerkers. Ondertussen bouwen ook zoon Rick en dochter Kim en schoonzoon Tim Vansynghel mee aan de toekomst en werd Vigotec een warm familiebedrijf. Gestart met focus op  leidingsystemen in kunststof, bouwde Vigotec een prominente rol uit in verschillende activiteiten: veiligheid in en om besloten ruimten, kunststof constructies op maat en gespecialiseerde oplossingen voor de bouwsector.  In al onze activiteiten brengt Vigotec meerwaarde door focus te leggen op service en betrouwbare oplossingen op maat van de klant.

Zonder tevreden klanten heb je geen succesvol bedrijf. Het is daarom vanzelfsprekend om alle klanten bij het jubileum te betrekken. Enkele leuke covid-proof jubileumacties worden op poten gezet: een digitaal platform waarop je een boodschap en felicitaties kan achterlaten, een actie waarbij de collega’s, klanten en leveranciers, elk op hun eigen manier onze verjaardag kunnen meevieren met de hashtag #40jaarVigotec (LinkedIn en Facebook), een exclusief e-magazine vol nostalgische foto’s en wist-je-datjes van de voorbije 40 jaar. Wie het gebouw passeert kan er niet naast kijken: 40 jaar Vigotec vraagt om versiering met toeters en bellen. Daarnaast zal Vigotec in dit feestjaar haar vernieuwde productgamma extra in de kijker zetten. 


Blijf op de hoogte van onze jubileum festiviteiten via onze website en sociale media Linkedin en Facebook. Laat jouw felicitaties achter in ons jubileum gastenboek.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.