Blackline met ingebouwde pomp

VIGOTEC PRESENTEERT:

BLACKLINE MET INGEBOUWDE POMP

WAT IS EEN GEPOMPTE CARTRIDGE?

Gasdetectie alarm pid

Het gepompte patroon van de G7c is een plug-and-play oplossing die Blackline aanbiedt om op de G7 te bevestigen. Door dit patroon kan u verschillende gebieden, zoals mangaten, testen op gassen zonder te moeten betreden. Zo kan men nagaan of de omgeving veilig is. Het gepompte patroon is zeer uniek omdat u het in het menu zelf heel gemakkelijk kan omschakelen tot een diffuus toestel. 

VOORDELEN

  • ideaal voor vrijgave besloten ruimten
  • gemakkelijk aan en uit te zetten door de gebruiker
  • beschikbaar met grote keuze aan gasdetectiesensoren
Gasdetectie met pomp en buis

HOE GERAAK IK AAN EEN GEPOMPTE G7?

U kan uw gepompt patroon apart bestellen. Contacteer ons via info@vigotecsafety.be of via het contactformulier van onze website. 

WAT VERANDERT ER AAN DE G7?

Er zijn enkel toevoegingen aan de interface van de G7 als er een pomp gekoppeld is. Onder het menu instellingen, zal men pomp opties vinden. Hier kan u instellen hoe lang men de G7 in ‘pomp-modus’ wil gebruiken, alvorens terug in diffuus modus te schakelen. U kan er ook de lengte van de pompslang wijzigen.  
Zodra u de pomp-modus heeft ingeschakeld, verschijnt er een tweede optie in het menu onder ‘status screen’. U kan deze optie zien door te navigeren met de pijltjes vanaf het startscherm. Hier kan men zien of de pomp aan of uit staat, hoe lang de slang is, welk debiet men gebruikt en hoe lang de pomp-modus gebruikt wordt (indien ingeschakeld).
Zodra het toestel in pomp-modus is, zal er een icoontje verschijnen in de infostrook. Zo weet u dus dat de pomp aan staat en werkt. 

MEER WETEN?

Bekijk de andere functionaliteiten van Blackline toestellen

Nood aan gas- en gaslektiedetectie?

Contacteer ons

Bel +32 (0)3 860 01 90

info@vigotecsafety.be

Tijdelijk bescherming nodig?

Ontdek de verschillende huur- en lease-mogelijkheden.

READY.SET.GO!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.